Увійти
Тренувальний центр Eddy
Увійти

Перші заклади освіти вже увійшли в АІКОМ 2.0. та обрали ОІС Eddy для синхронізації!

Заклади, що мають КЕП юридичної особи та отримали свої картки від органів управління освітою, вже увійшли в АІКОМ 2.0. та обрали ОІС Едді для синхронізації систем!

📋 Для вашої зручності ми створити перші покрокові відеоінструкції, які допоможуть швидко та легко розпочати роботу у модернізованій версії АІКОМ.

🔸️Як отримати КЕП юридичної особи?
🔸️Як директору ЗЗСО розпочати роботу в модернізованому АІКОМ?
🔸️Як підключити ОІС Едді до модернізованого АІКОМ для синхронізації? 

➡️ Надалі вас чекають ще декілька кроків. 
1. Перевірити облікові картки учнів та вчителів після їх міграції з АІКОМ 1.0. Згідно з даними команди АІКОМ, ця можливість зʼявиться незабаром.
2. Створити або оновити необхідні картки, актуальний навчальний рік тощо відповідно до інструкцій від команди АІКОМ.
3. Увімкнути синхронізацію даних у робочому просторі школи в Eddy, для того, щоб всі користувачі потрапили до системи.

❗️Якщо ви ще не отримали свій доступ від органу управління освітою, завдяки оновленням у робочих кабінетах ЗЗСО в модернізованому АІКОМ, це має стати ще простіше:
✅ Органам управління освітою (ОУО) більше не потрібно створювати картки ЗЗСО, це вже зроблено автоматично. ОУО створює картки керівників ЗЗСО, обирає зі списку відповідний заклад, а далі передає дані для входу відповідному директору.

✅ Для Керівника ОУО на рівні громади/району міста буде відкрито весь функціонал, необхідний для роботи в АІКОМ (це, зокрема, допоможе оптимізувати роботу відділів освіти, в яких тільки 1 працівник).

Якщо ви ще чекаєте доступу від свого органу управління освітою – поділіться з ним оновленнями та інструкціями.

Якщо маєте інші складнощі із доступом або роботою в модернізованому АІКОМ – вам на допомогу прийдуть інструкції від команди АІКОМ.

Команда Тренувального центру Eddy продовжує працювати для вас! Ми регулярно оновлюємо та додаємо необхідну інформацію щодо роботи з модернізованою версією АІКОМ та у OIC Eddy на нашому сайті – https://courses.eddy-school.net 

2024 © Education Buddy, education platform

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращі враження на нашому сайті. Продовжуючи використовувати наш сайт, ви автоматично погоджуєтеся з використанням даних технологій.Політика конфіденційності

Notifications %s New

Перейти до вмісту